ENKELE PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN!

DUINVILLA

In deze schitterende duinvilla is het aangenaam wonen en werken. Strak design gecombineerd met een goed wooncomfort. De grote glazen zuidgevel geeft het natuurlijke licht volop de ruimte en verbindt de villa met de tuin. Zo’n glazen gevel vormt echter ook een uitdaging voor een prettig binnenklimaat in alle seizoenen. Lees meer..

PASSIEFHUIS

Een goede regelbaarheid van de temperatuur is een passiefhuis van groot belang. De klimaatvloer van Airconomy® reageert snel en flexibel op temperatuurwijzigingen. Op een comfortabele manier: geluidloos en zonder tochtverschijnselen. Zodat u altijd snel een optimaal comfort ervaart. Lees meer..


VILLA GRONINGEN

Een mooi huis verdient een groot wooncomfort. Bij het bouwen van dit droomhuis is al in een vroeg stadium nagedacht hoe dit te realiseren. Het binnenklimaat heeft grote invloed op het wooncomfort dat ervaren wordt. Vandaar dat hier gekozen is voor een klimaatvloer. Lees meer..

ARSENAAL WOERDEN

Het Arsenaal is een prachtig gerestaureerd Rijksmonument uit 1762. Bij de zorgvuldige restauratie is gekozen voor een klimaatvloer om het monumentale karakter zoveel mogelijk te behouden. De koeling, verwarming èn ventilatie komen geluidloos en tochtvrij vanuit de vloer. Lees meer..


ROOSTERS WORDEN EYECATCHERS

Naast een groot wooncomfort wil het oog natuurlijk ook wat. De mogelijkheden om de roosters aan te laten sluiten bij uw woonstijl zijn dan ook een groot pluspunt. Van strak modern tot stoer of rustiek. Lees meer..