FLOO® KLIMAATWERK

Met FLOO® Klimaatwerk bent u klaar voor de toekomst! FLOO® Klimaatwerk is een vernieuwend concept met een totaal andere benadering. Bijzonder geschikt voor scholen en kantoren. Al vanaf het bouwontwerp denken wij met u mee hoe u op een energiezuinige en duurzame manier een comfortabel en gezond binnenklimaat kunt realiseren. 

GEZONDE LUCHT

De basis is een Airconomy® vloersysteem dat verwarmt, ventileert en koelt in één. Uniek is de speciale manier van luchtbehandeling. FLOO® maakt effectief gebruik van schone lucht. Daardoor beweegt de schoonste, meest zuurstofrijke lucht zich direct naar de ademzone van de gebruikers. Zonder tochtstromen te creëren. Een enorm verschil in luchtkwaliteit en comfort! Bovendien is er met FLOO® minder ventilatielucht nodig voor dezelfde of zelfs een betere luchtkwaliteit. Dat betekent een aangename kosten- en energiebesparing. 

BETROUWBAAR MAATWERK

FLOO® is maatwerk en ook bijzonder door haar aanpak. Onze deskundige adviseurs weten door onze jarenlange ervaring wat nodig is en bespreken dat open en transparant met u. De kracht van het klimaatconcept FLOO® is dat de effecten van FLOO® vooraf volledig gesimuleerd kunnen worden, zodat we weten wat we beloven en voor u helder is wat het resultaat gaat zijn. Zo kiest u voor de slimste (bouwkundige) oplossingen en creëren we een comfortabel en gezond binnenklimaat, waar u op kunt vertrouwen.