OVER ECO KLIMA

Eco Klima is een betrokken en deskundig partner als het gaat het realiseren van een gezond èn comfortabel binnenklimaat op een energiezuinige en duurzame manier. Wij begrijpen dat iedere situatie uniek is en een andere aanpak vraagt. Juist daarom denken wij graag al in een vroeg stadium mee om het optimale resultaat te behalen. 

ERVAREN PARTNER

Onze ervaring gaat al meer dan 100 jaar terug. Eco Klima is ontstaan uit Installatiebedrijf Schellens, een modern en gerenommeerd familiebedrijf dat nog iedere dag vakwerk levert. Vader Harry en zoons Teun en Bas Schellens hebben het enthousiasme voor het vak met de paplepel ingegoten gekregen. Dochter Noor heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening en benadert zaken graag met een integrale blik. Allemaal hebben zij een passie voor kwaliteit en een enorme drive om te verbeteren. Uiteraard met oog voor rendement. 

LEVERANCIER EN INNOVATOR

 

Eco Klima is exclusief leverancier in Nederland van de innovatieve klimaatvloer Airconomy®. Op basis van jarenlange ervaring én de overtuiging dat het nog beter kan heeft Eco Klima daarnaast FLOO® Klimaatwerk ontwikkelt. Met FLOO® gedraagt de lucht zich écht anders, zodat er aanzienlijk minder lucht nodig is voor een nog betere luchtkwaliteit. Een uniek klimaatbeheersingsconcept dat klaar is voor de toekomst!

GPR GEBOUW EXPERT

De motor van Eco Klima is Noor Schellens. Met passie zet zij zich in voor de ontwikkeling van FLOO® Klimaatwerk. Als vakvrouw met een missie op het gebied van duurzaamheid is het logisch dat Noor ook GPR Gebouw Expert is. Zij weet hoe je een gebouwontwerp optimaliseert en beheerst het instrument GPR Gebouw volledig. GPR Gebouw brengt duurzaamheids- en milieuprestaties van een gebouw helder in beeld en kan aanpassingen snel vergelijken.

GPR Gebouw-certificering kan interessant zijn vanwege subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen. Ook daarin denkt Noor graag met u mee.

BETROKKEN ADVISEUR

Zijn uw wensen en de mogelijkheden helder? Dan komt Teun Schellens in beeld. Hij is projectbegeleider binnen Eco Klima. Als geen ander kan hij u adviseren over alle ins en outs rondom de montage en praktijk van onze Klimaat Comfort Systemen. Deskundig en met grote betrokkenheid begeleidt hij u indien gewenst tijdens het bouwtraject. Heldere en open communicatie vinden wij belangrijk bij Eco Klima. Wij houden van korte lijnen. Dat laten wij u met plezier ervaren!