AIRCONOMY®

Airconomy® is de ideale oplossing voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Airconomy® maakt gebruik van de nieuwste technische inzichten voor een optimaal comfort. Door de slimme combinatie van verwarmen, ventileren en koelen in één vloersysteem is het een zeer energiezuinig systeem dat ruimschoots voldoet aan de hoogste comforteisen.  

KLIMAATBEHEERSING STEEDS BELANGRIJKER

Een groot deel van de dag brengen we binnen door. Een comfortabel en gezond binnenklimaat is echter niet vanzelfsprekend. Klimaatbeheersing wordt steeds belangrijker en ingewikkelder. Zeker met het huidige bouwbesluit dat luchtdichte en goed geïsoleerde gebouwen voorschrijft. Dat stelt hogere eisen aan het verwarmen, ventileren en koelen van een gebouw om in alle seizoenen comfort te ervaren. Bovendien heeft de kwaliteit van de lucht die we inademen en het comfort dat we ervaren een groot effect op ons welzijn en presteren.

MULTIFUNCTIONEEL EN FLEXIBEL

Het Klimaat Comfort Systeem van Airconomy® verwarmt, ventileert en koelt in één vloersysteem. Dit is niet te vergelijken met traditionele vloerverwarming of -koeling, omdat het systeem veel sneller en flexibeler reageert. De gewenste temperatuur is per ruimte regelbaar en wanneer u de ruimte anders indeelt, past het systeem zich moeiteloos aan. Radiatoren zijn overbodig. De toevoerkanalen zijn verwerkt in de vloer en afgedekt met fraai vormgegeven roosters. Dat geeft u een grote vrijheid en flexibiliteit in het gebruik van de ruimte.

ENERGIEZUINIG EN COMFORTABEL

Groot voordeel van Eco Klima’s Klimaat Comfort Systemen is dat er van onderuit geventileerd wordt met lage luchtsnelheden. Daardoor heeft u geen last van (koude) tochtstromen of geluidsoverlast. FLOO® Klimaatwerk gaat zelfs nog een stap verder. Met FLOO® gedraagt de lucht zich écht anders, zodat er aanzienlijk minder lucht nodig is voor een nog betere luchtkwaliteit.